Terraline női ásó
Terraline női ásó

Terraline női ásó

Termékkód: 966 76 34-01

A GARDENA Terraline TM női ásó egy olyan ásó, mely könnyed és biztonságos munkát garantál felásás, kiásás, talajlazítás és áthelyezés során. Az extra széles, ergonomikus T-nyél puha borítású markolata különösen kényelmes fogást nyújt kétkezes alkalmazásnál. Az ásás ezáltal sokkal könnyebbé válik. A különösen nagy, robusztus mintázattal ellátott rálépő biztonságos erőbevezetést nyújt, és csökkenti a talp véletlenszerű lecsúszásából adódó baleseteket. A Terraline TM női ásó ezen túl a szabadalomra bejelentett Softec TM rezgéscsillapítóval lett kifejlesztve, mely védelmet nyújt az ízületeknek. Az ásás során előforduló visszaütés így csökken, pl. amikor egy követ talál el, vagy amikor egy erős gyökeret vág át. A nyél formája is ideális: a csepp-formájú nyélprofil biztosítja, hogy az ásó kézre álljon, és megakadályozza a nyél véletlenszerű elfordulását. A markolat bőrbarát hőszigetelő műanyag bevonattal van ellátva, mely kellemes, csúszásmentes tartást biztosít. Az ásólap és a nyél optimális szöget zár be ahhoz, hogy az ergonomikus munkavégzés garantált legyen. Az ásólap robusztus, edzett nemesacél, minőségi bevonattal. Az ásó teljes hossza 113 cm. A kiemelkedő minőség hosszú élettartamot jelent. Ezért a GARDENA 10 év szavatosságot garantál.

11.990Ft (bruttó)

 

 • Nagyobb erőbevezetés a T-nyélnek köszönhetően

  Nagyobb erőbevezetés a

  T-nyélnek köszönhetően

  Mivel a T-nyél extra széles, kétkezes használatra is van

  hely. Ez több erőt biztosít.

 • Extra széles rálépő

  Extra széles rálépő

  A különösen nagy, robusztus mintázattal ellátott rálépő biztonságos erőbevezetést nyújt, és csökkenti a talp véletlenszerű lecsúszásából adódó baleseteket.

   

 • Kényelmes a Softec™ rezgéscsillapításnak köszönhetően.

  Kényelmes a Softec™ rezgéscsillapításnak köszönhetően.

  Az exkluzív Softec™ rezgéscsillapító csökkenti az talajbaszúrás közbeni visszalökést ( pl.: kőnek való csapódáskor, vagy vastag gyökér átvágásakor) és így gyengéd a csuklóhoz

   

 • Az optimális ergonómiának köszönhetően kényelmes és könnyed munka.

  Az optimális ergonómiának köszönhetően kényelmes és könnyed munka.

  A csepp-formájú nyélprofil biztosítja, hogy az ásó kézre álljon, és megakadályozza a nyél optimális szöget zár be ahhoz, hogy az ergonómikus munkavégzés garantált legyen.

   

 • 10 év szavatosság

  10 év szavatosság

  A minőség győzedelmeskedik. Ezért vállal a GARDENA 10 év szavatosságot a Terraline™ szerszámokra.