Terraline csúcsos ásó

Terraline csúcsos ásó

Termékkód: 966 76 36-01

A GARDENA Terraline™ csúcsos ásó egy olyan ásó, mely kényelmes és biztonságos munkát garantál felásás, kiásás, talajlazítás és áthelyezés során különösen kemény, nehéz talaj esetén. Az extra széles, ergonomikus T-nyél puha borítású markolata különösen kényelmes fogást nyújt kétkezes alkalmazásnál. Az ásás ezáltal sokkal könnyebbé válik. A különösen nagy, robusztus mintázattal ellátott rálépő biztonságos erőbevezetést nyújt, és csökkenti a talp véletlenszerű lecsúszásából adódó baleseteket. A Terraline™ csúcsos ásó ezen túl a szabadalomra bejelentett Softec™ rezgéscsillapítóval lett kifejlesztve, mely védelmet nyújt az ízületeknek. Az ásás során előforduló visszaütés így csökken, pl. amikor egy követ talál el, vagy amikor egy erős gyökeret vág át. A nyél formája is ideális: a csepp-formájú nyélprofil biztosítja, hogy az ásó kézre álljon, és megakadályozza a nyél véletlenszerű elfordulását. A markolat bőrbarát hőszigetelő műanyag bevonattal van ellátva, mely kellemes, csúszásmentes tartást biztosít. Az ásólap és a nyél optimális szöget zár be ahhoz, hogy az ergonomikus munkavégzés garantált legyen. Az ásólap robusztus, edzett nemesacél, minőségi bevonattal. Az ásó teljes hossza 117 cm. A kiemelkedő minőség hosszú élettartamot jelent. Ezért a GARDENA 10 év szavatosságot garantál.

13.990Ft (bruttó)
 • Nagyobb erőbevezetés a T-nyélnek köszönhetően

  Nagyobb erőbevezetés a

  T-nyélnek köszönhetően

  Mivel a T-nyél extra széles, kétkezes használatra is van

  hely. Ez több erőt biztosít.

 • Extra széles rálépő

  Extra széles rálépő

  A különösen nagy, robusztus mintázattal ellátott rálépő biztonságos erőbevezetést nyújt, és csökkenti a talp véletlenszerű lecsúszásából adódó baleseteket.

   

 • Kényelmes a Softec™ rezgéscsillapításnak köszönhetően.

  Kényelmes a Softec™ rezgéscsillapításnak köszönhetően.

  Az exkluzív Softec™ rezgéscsillapító csökkenti az talajbaszúrás közbeni visszalökést, így gyengéd a csuklóhoz.

   

 • Az optimális ergonómiának köszönhetően kényelmes és könnyed munka.

  Az optimális ergonómiának köszönhetően kényelmes és könnyed munka.

  A csepp-formájú nyélprofil biztosítja, hogy az ásó kézre álljon, és megakadályozza a nyél optimális szöget zár be ahhoz, hogy az ergonómikus munkavégzés garantált legyen.

   

 • 10 év szavatosság

  10 év szavatosság

  A minőség győzedelmeskedik. Ezért vállal a GARDENA 10 év szavatosságot a Terraline™ szerszámokra.