Megjelenítve 1-től 14-ig (összesen 14 termék)
 1 
2-ütemű olaj, XPŸ Synthetic 1l
2-ütemű olaj, XPŸ Synthetic 1l
6.067Ft(bruttó)
A Husqvarna új teljesen szintetikus és biológiailag lebomló (64% acc OESD301B) XP Synthetic 2-ütemű olaj. Nagy terhelésre, motorsebességre, nehéz munkákhoz készült. Teljesen új, hamumentes kopáscsökkentő adalékkal fejlesztették ki, mely rendkívül jó kenést, kevés füstöt és tisztább motort eredményez. Kevesebb bevonatot képez a hengerben és a forgattyúházban, mint a hasonló más gyártmányú olajak. Minden Husqvarna termékhez alkalmas, különösen az 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú motorokhoz.
Ásványi lánckenő olaj 1l
Ásványi lánckenő olaj 1l
1.267Ft(bruttó)
Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez. A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását. A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.
ECO kenőzsír 100g
ECO kenőzsír 100g
2.916Ft(bruttó)
Fűkasza szöghajtáshoz. Kipróbált kenőzsír, mely keni a meghajtást és csökkenti a tengelyterhelést. Környezetbarát, biológiailag lebomló.
Husqvarna XPŸ, kétütemű motorolaj 1l
Husqvarna XPŸ, kétütemű motorolaj 1l
3.896Ft(bruttó)
Kiváló minőségű olaj a nagyteljesítményű motorokhoz és megerőltető körülményekhez. A csapágy és a henger kenését kitűnően biztosítja. Csúcsteljesítményű láncfűrészekhez és fűkaszákhoz ajánlott.
Kétütemű motorolaj 1l
Kétütemű motorolaj 1l
3.896Ft(bruttó)
Magasabb szintű, válogatott szintetikus összetevőket tartalmazó kétütemű olaj, ami kevesebb kipufogó füstöt termel, de kiváló kenést biztosít. Az olaj alacsonyabb hamutartalma óvja a katalizátort és csökkenti a lerakódást a motorban.
Kétütemű olaj HP 1l
Kétütemű olaj HP 1l
3.539Ft(bruttó)
Husqvarna HP két-ütemű olaj többek között azért készült, hogy jól működjön együtt az alacsonyabb minőségű üzemanyagokkal és minden kihívásnak megfeleljen, amivel csak egy két-ütemű olaj találkozhat. Gondosan válogatott alapanyagokból, részben szintetikus olajból áll, mely tisztább motort, kevesebb bevonatot eredményez a henger falán, a kipufogórendszerben és a forgattyúházban.
Kétütemű olaj LS+ 1l
Kétütemű olaj LS+ 1l
3.896Ft(bruttó)
A Low Smoke+ ásványi és szintetikus olajak keveréke. Nagyon kevés kipufogó füstöt termel és kiváló minőségű kenést biztosít nagy terhelésű motorokban és egyéb részeken, például a hajtókar csapágyban. Leginkább 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú láncfűrészekhez és tisztítófűrészekhez használható. Ez az olaj nagyon kevés kipufogó füst-kibocsátással rendelkezik, ami különösen fontos a növénnyel sűrűn benőtt területeken való használatkor. Alacsonyabb motorhőmérsékletet eredményez, mely növeli a motor élettartamát. A Husqvarna Low Smoke+ olajban használt formula nagyon jó védelmet nyújt a sovány keverék és a szén okozta henger bemaródások ellen.
Kétütemű olaj, Oil guard 1l
Kétütemű olaj, Oil guard 1l
3.562Ft(bruttó)
Speciálisan, vágógépekhez kifejlesztett olaj. Minden elvárásnak megfelel, amit egy kemény körülmények között használt kétütemű motor igényel. Azonos a Husqvarna High Performance kétütemű olajával.
Légszűrő olaj 1l
Légszűrő olaj 1l
9.262Ft(bruttó)
Szappannal és vízzel kimosható. Hatékonyan gyűjti és megköti a részecskéket a szűrőben, ezáltal tisztább motort és csekélyebb kopást biztosít.
Motorolaj 4 ütemű fűnyírókhoz WP SAE 30 1.4
Motorolaj 4 ütemű fűnyírókhoz WP SAE 30 1.4
2.150Ft(bruttó)
Növényi alapú lánckenő olaj, melyet a Husqvarna alapos fejlesztőmunkával rendkívül hatékony, környezetbarát kenőanyaggá alakított. Biológiailag lebomló és gazdaságos. Akár 40 %-kal kevesebbre van belőle szükség, mint a hagyományos olajakból. Alacsony viszkozitású még nagyon alacsony hőmérsékleten is és elbánik a vízszennyeződéssel. Általános tisztítószerekkel lemosható.
SAE 10W-50 olaj 4l
SAE 10W-50 olaj 4l
12.930Ft(bruttó)
Teljesen szintetikus motorolaj, mely speciálisan a Husqarna AWD járművek erőátviteléhez készült.
Többfunkciós zsír 225g
Többfunkciós zsír 225g
2.125Ft(bruttó)
Általános zsírzásra
WP 4T 10W/40 olaj 1.4l
WP 4T 10W/40 olaj 1.4l
5.149Ft(bruttó)
Kiváló minőségű olaj minden 4-ütemű kerti géphez. Alacsony hőmérsékleten is könnyen indul, tökéletes kenést és alacsony olaj felhasználást biztosít bármilyen működési körülmények között.
WP 4T SAE 30 olaj 1.4l
WP 4T SAE 30 olaj 1.4l
3.122Ft(bruttó)
Kiváló minőségű olaj 4-ütemű fűnyírókhoz. Tökéletes védelmet nyújt a motornak.
Megjelenítve 1-től 14-ig (összesen 14 termék)
 1 
Mindig megbízhat a Husqvarna által biztosított kenőolajokban, amelyek megfelelnek az Ön munkakörülményeinek. Az olajokat a motorjaink tervezése során optimalizáltuk. A Husqvarna hitvallása, hogy szintetikus és magas fokon finomított ásványolajok tökéletes keverékét kell alkalmazni. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett adalékanyagokkal együtt tökéletes kenést, tapadásvédelmet és tisztább motort biztosítanak.