Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék)
 1 
Damil, Whisper X
Damil, Whisper X
Érdeklődjön
A Whisper X damil új alapanyagok felhasználásával készült, és ugyanazokat a kiváló jellemzőket kínálja a zajszint tekintetében, mint a standard Whisper damil. Whisper X damilt egy ellenálló belső és egy külső réteg alkotja. Ez a gyártási technológia lehetővé teszi a termékek anyagának kombinálhatóságát annak érdekében, hogy a damil tartósabb, hosszabb élettartamú legyen és a szakadási hajlandósága csökkenjen.
Damil,Whisper
Damil,Whisper
Érdeklődjön
A zajszint a normál, kerek ugyanolyan átmérőjű damilhoz képest 50 %-kal csökkentett (7-8 dBA). A kisebb légellenállás következtében a motor gyorsabban eléri az optimális sebességét, s nő a hatékonyság. Egyedülálló anyagának köszönhetően nem válnak szét a végei. Minimális a kockázata a damilfejen belüli összesülésnek egy speciális felületkezelés következtében. Hosszú életű, strapabíró. A damil alakja megakadályozza a szakadást a kimenőnyílásnál. Könnyen adagolható. Szabadalmaztatott.
Extra kések Tricut
Extra kések Tricut
Érdeklődjön
Vastagszálú fűfélékhez, köves terepre. Jól látható, cserélhető műanyag késeivel biztonságosan használható fák és bokrok körül. 25-65 cm3-es motorokhoz ajánljuk.
Körkeresztmetszetű damil
Körkeresztmetszetű damil
Érdeklődjön
Kiváló minőségű damil, mely minden Husqvarna damilfejhez alkalmas.
Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék)
 1 
Hosszú hatótávolságú és hosszú élettartamú fűkasza damilok. A fűkasza damilok különböző hosszúságban és alakban léteznek a munka követelményeinek megfelelően. Egyedülálló anyagok és gyártástechnológia alkalmazásával fejlesztették ki ezeket a damilokat, ezáltal a lehető legjobb teljesítményt nyújtják.