Robot fűnyírók

 Vásárlási útmutató Fűnyíró robotokhoz

Az Automower® fűnyíró robot olyan, mintha teljes munkaidőben alkalmazna egy kertészt, de elhanyagolható fizetést adna neki. Az Automower® fűnyíró robot az első teljesen robotizált fűnyíró, ami napról napra éjjel nappal képes a munkavégzésre. Nemcsak felhasználóbarát, de környezetbarát is, mivel elektromos árammal működik, és nem bocsájt ki a környezetére káros anyagokat. Az egyedülálló fűnyírási technikája azon alapszik, hogy az Automower® fűnyíró robot sokszor és folyamatosan nyírja a füvet az Ön által meghatározott területen belül, ahol véletlenszerűen járja az útját. Amikor eljön az akkumulátor feltöltésének ideje, az Automower® fűnyíró robot automatikusan visszatér a töltőállomásához.

Az Automower® fűnyíró robotot arra tervezték, hogy a legegyszerűbb kertektől a bonyolult, változatos kertekig mindenhol lenyírja a füvet. Amikor egy akadály kerül az útjába, mint amilyen például egy fa vagy egy kőszikla, akkor az Automower® fűnyíró robot egyszerűen és biztonságosan hátratolat és a fűnyírás folytatása előtt irányt változtat. Ez vonatkozik a kertjében levő állatokra is. Az Automower® fűnyíró robot nem tesz kárt bennük.

Husqvarna Automower® fűnyíró robot vásárlása esetén az alábbiakat tartsa szem előtt:

  • A nyírandó területnek megfelelően válasszon egy Automower® fűnyíró robot modellt.
  • A nagy kerekek lehetővé teszik, hogy az Automower® fűnyíró robot egyenetlen gyepen is működhessen és akár körülbelül 35%-os emelkedő se okozzon neki problémát.
  • Az Automower® fűnyíró robot időjárásálló és tökéletesen boldogan elvégzi a munkát még esőben is.
  • A szabályozó kijelzőt nagyon egyszerűre tervezték és egy mobiltelefonhoz hasonlóan működik. Kiválaszthatja az egyedi igényeinek megfelelő beállítási módokat.
  • Az Automower® fűnyíró robotot lopásvédelemmel látták el és felügyelet nélkül hagyható. Ha valaki megpróbálja eltulajdonítani, az Automower® fűnyíró robot teljesen használhatatlanná válik.
  • Az Automower® fűnyíró robot kivételesen csendes. Ennek megfelelően nem háborgatja a szomszédokat, még akkor sem, ha éjszaka dolgozik.