Rotációs kapák / Kultivátorok

Vásárlási útmutató Kultivátorokhoz

Ha gyepet tör föl, vagy csak egy virágágyást készít elő bevetéshez, van Husqvarna kultivátor az Ön számára! A termékskálánkban kétféle kultivátortípus szerepel: hátsó fogas és elülső fogas kultivátorok. A hátsó fogas kultivátorokat kemény földben vagy pázsiton való munkára tervezték. A hajtott kerekekkel és az ellentétes irányban forgó vágókések segítségével ezek a gépek nagyon hatékonyan törik fel a talajt. Az elülső fogas kultivátorok a kisebb földművelési munkákra alkalmasak, mint például virágágyások és kis zöldségeskertek előkészítéséhez. Ezeket a kultivátorokat a kések hajtják és 24 cm-től 85 cm-ig terjedő munkaszélességgel kaphatók. A kisebb modellek kisebb kerti elemek megmunkálására az ideálisak és változatos kerti munkákra használható tartozékokkal szerelhetők fel.

Kultivátor vásárlásakor az alábbiakat tartsa szem előtt:

  • Nagy és nyitott területekhez a hátsó fogas, ellentétes irányba forgó vágókésekkel rendelkező, vagy erős motorral felszerelt, nagy munkaszélességű elülső fogas kultivátorok a legmegfelelőbbek.
  • Ha csendes, környezetbarát készüléket szeretne, válassza a Husqvarna TB 1000 akkumulátoros kultivátort.
  • Változatos kerti munkák elvégzéséhez választhat olyan tartozékokkal felszerelhető elülső fogas kultivátort, amelynek segítségével elvégezhető a mohagereblyézés, a szélezés, talajlazítás és szántás.
  • Ha sok kis zöldségeskertje vagy virágágyása van a kertjében, akkor győződjön meg róla, hogy a kultivátor, amit kiválasztott, rendelkezik hordozófogantyúval vagy szállítókerekekkel.
  • Az optimális manőverezhetőség és irányítás érdekében olyan kultivátort válasszon, ami hátramenetre is képes.