Premium Pro line metszőolló BP 50
Premium Pro line metszőolló BP 50

Premium Pro line metszőolló BP 50

Termékkód: 901 18 15-01

A kiváló minőségű GARDENA Premium BP 50 metszőolló a masszív vágószerszámok szerelmeseinek készül. A különösen erős alumíniumkarok ergonomikusan illeszkednek a kézbe. A precíziós élezésű felső kés nemesacélból készül, a kovácsoltvas alsó kés újraélezhető. A profilozott karok által biztosított két fogási pozíciónak köszönhetően az ollóval erőteljes vágás és gyors metszés egyaránt végezhető. A metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. Az egykezes biztonsági zárral az olló könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható. A garanciaidő 25 év. Az igénybevételt különösen jól tűrő, professzionális metszőolló cserélhető kései a virágok, gallyak és ágak kivételesen pontos vágását teszik lehetővé. Az olló ezenkívül döntött vágófejjel rendelkezik, és a kések feszessége is állítható. Az ollóval vágható ágak maximális átmérője 22 mm.

15.991Ft (bruttó)

 

 • Pontos vágás

  Pontos vágás

  A precízióz élezésű kések

  virágok, gallyak és ágak roncsolásmentes vágását

  teszik lehetővé.

  Szükség esetén a kések cserélhetők.

 • Kiváló minőségű alapanyagok - elegáns kivitel

  Kiváló minőségű alapanyagok - elegáns kivitel

  A Premium metszőolló kiváló minőségű, masszív anyagokból, például nemesacélból vagy aluminiumból készül, így a robusztus vágószerszámok szerelmeseit szólítja meg.

   

 • Egyszerű utánállítás

  Az állítható késfeszességnek köszönhetően az olló könnyedén újraállítható a megbízható, pontos vágás érdekében.

 • Ergonomikus markolat

  Ergonomikus markolat

  A kézbe ergonomikusan illeszkedő, puha elemekkel ellátott komfortmarkolat két vágási pozíciót tesz lehetővé, így erőteljes vágás, és gyors metszés is végezhető.

   

 • Biztonságos tárolás

  Biztonságos tárolás

  Az egykezes biztonsági zárral az olló egy kézzel könnyedén összezárható és kényelmesen tárolható.