Prémium permetező öntözőrúd
Prémium permetező öntözőrúd

Prémium permetező öntözőrúd

Termékkód: 901 15 50-01

A 90 cm hosszú GARDENA Premium permetező öntözőrúddal olyan helyeken is öntözhet, ahol "hosszabbításra" van szüksége a karjának. Az eszköz a fém-műanyag kombinációnak köszönhetően nagyon jól tűri az igénybevételt. A puha műanyag elemek kellemes tapintást és jó fogást biztosítanak az ergonomikus használathoz. Háromféle vízsugárforma állítható be: locsolósugár, ködpermet és teljes sugár. A vízsugárformát igényeinek megfelelően választhatja ki. A locsolófejet puha műanyag gyűrű védi a sérüléstől. A permetező öntözőrúd használata egyszerű - valamennyi funkciógomb könnyen elérhető egy kézzel. A vízátfolyás fokozatmentesen szabályozható és elzárható. A vízmennyiség ily módon a növények igényeihez igazítható. A Premium permetező öntözőrúd egyszerűen és gyorsan felakasztva tárolható. Ideális a maximális kényelmű öntözéshez.

12.390Ft (bruttó)
 • Professzionális működés, ergonómia és dizájn

  Professzionális működés, ergonómia és dizájn

  Az igényes fém-műanyag kialakítású, kellemes fogású öntözőrúd rendkívül erős felépítésű.

   

 • Locsolósugár, ködpermet, teljes sugár - kényelmesen

  Locsolósugár, ködpermet, teljes sugár - kényelmesen

  A Premium permetező öntözőrúd háromféle funkciót kínál: teljes sugarat tisztításhoz, locsolósugarat, valamint ködpermetet az érzékeny növények kíméletes öntözéséhez.

   

 • Fokozatmentesen állítható vízmennyiség

  Fokozatmentesen állítható vízmennyiség

  Erősebb vagy gyengébb víznyomás - ez az adott munkától függ: a vízátfolyás fokozatmentesen szabályozható, és el is zárható

   

 • Védett locsolófej

  Védett locsolófej

  A locsolófejet puha műanyag gyűrű védi a sérüléstől, például ha a locsoló leesne.