Power Max 37E Elektromos fűnyíró
Power Max 37E Elektromos fűnyíró

Power Max 37E Elektromos fűnyíró

Termékkód: 967 24 95-01

Erőteljes és könnyen használható elektromos fűnyíró. PowerPlus: nagyteljesítményű motor erőteljes áttéttel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, optimalizált fűgyűjtést. Könnyedén megbirkózik bármilyen típusú fűvel, még magas vagy nedves fűvel is. A technológia csökkenti a készülék súlyát, így érezhetően könnyebb a munka. Kényelmes, központi magasságállítás 5 fokozatban, skálázva. Összecsukható tolókar az egyszerű szállítás és helytakarékos tárolás érdekében. Ergonómiailag kialakított, felfelé forduló lágy fogású fogantyúk, dupla kapcsolókar indítógombbal, ill. kábelrögzítő gondoskodik az egyszerű kezelésről. Központi fogantyú segítségével egyszerű és könnyű a fűnyíró szállítása. Egy betekintő-nyílás jelzi, hogy mikor kell a fűgyűjtőt üríteni. A DuraEdge™ duplán edzett precíziós kés megbirkózik a legnehezebb feltételekkel is a fűgyűjtési és a mulcsozási üzemmódban egyaránt. A fogantyú helyzete 5 magassági fokozatban állítható, a felhasználó testmagasságához igazítható. Nagy hátsó kerekek a még jobb fordulékonyság és manőverezési képesség érdekében.

61.740Ft (bruttó)
 
 • Könnyű fűnyírás

  Könnyű fűnyírás

  A fűnyíró csekély súlya miatt könnyedén vezethető és

  irányítható. A terelőfogak segítségével a falak és szélek mentén közeli fűnyírás

  végezhető.

 • Erőteljes PowerPlus motor és DuraEdge™ kés

  Erőteljes PowerPlus motor és DuraEdge™ kés

  Hatékony gyepápolás még nagyobb erővel – a Powerplus rendszer nagyteljesítményű motorral és erőteljes áttéttel, DuraEdge duplán edzett precíziós késsel kombinálva kényelmes, és hatékony fűnyírást biztosít.

   

 • 3 az 1-ben - nyír, gyűjt, mulcsoz

  3 az 1-ben - nyír, gyűjt, mulcsoz

  A levágott fűnyesedéket vagy összegyűjtjük a fűgyűjtőben vagy a mulcsozó funkcióval összeaprítjuk, és természetes trágyaként visszajuttatjuk a gyepre.

   

 • Egyszerű tárolás

  Egyszerű tárolás

  Egyszerű szállítás és helytakarékos tárolás.

   

 • A fogantyú magassága könnyen beállítható

  A fogantyú magassága könnyen beállítható

  A fogantyú helyzete egyszerűen beállítható, a felhasználó testmagasságához igazítható.