Megjelenítve 1-től 11-ig (összesen 11 termék)
 1 
Bőrbakancs vágásvédelemmel 20m/s
Bőrbakancs vágásvédelemmel 20m/s
95.815Ft(bruttó)
Stabil és kényelmes bőrcsizma. Tökéletesített talpa még tartósabb. Poliuteránnal kezelt bőr. A nagy teherbírású Kevlar szálaknak jelentősen megnövelték ellenállását .Tartós és vízhatlan poliuretán talp, a belső talp ütéstompító Ergothan anyagból készül, amely megelőzi a túlterhelés okozta sérüléseket.
Classic 20 bőrcsizma vágásvédelemmel
Classic 20 bőrcsizma vágásvédelemmel
48.250Ft(bruttó)
Robusztus, mégis nagyon könnyű és kényelmes csizma 20 m/s vágásvédelemmel, a hosszabb élettartam érdekében. Bőrből készült, mikroszálas megerősítéssel és poliészter hálós béléssel. A sarok és az alsó rész megerősített, ezáltal kopásálló és stabilitást nyújt a saroknak és a talpnak.
Gombfejű szög
Gombfejű szög
4.580Ft(bruttó)
Gombfejű szög kulccsal. Functional 24-es és Functional 28-as védőcsizmákhoz.
Outlast zokni
Outlast zokni
4.509Ft(bruttó)
Kényelmes zokni Outlast anyagból, mely melegben hűt és hidegben melegít.
Technical 24 bőrbakancs
Technical 24 bőrbakancs
84.064Ft(bruttó)
Új konstrukciójú sarokkal a stabiltásért. A felső résznél puhább béléssel a kényelemért és az új talppal a jobb tapadás érdekében még a fagyos körülmények között is. SympatexbőlŸ készült, ami egy 100%-ig vízálló, légáteresztő és kiváló minőségű anyag. A boka körül, a saroknál és a lábszár körül párnázott kiképzés, acélbetétes orral. A bakancs alsó része extra gumivédelemmel van ellátva.
Védőbakancs Technical
Védőbakancs Technical
51.003Ft(bruttó)
Rendkívül kényelmes védőcsizma, a lábfejen műanyag védőbetéttel, készült a csekély súly érdekében. A csizma nylonszövetből készült, kiváló minőségű bőrből és SympatexŸ membránból. Ezáltal a csizma kényelmes és 100%-ban vízhatlan. A GravityŸ talp ellenáll az olajnak és tökéletes tartást biztosít. Ez a csizma tökéletesen alkalmas az erdészeti és kertészeti munkákhoz ugyanúgy, mint szabadidős programokhoz, bármilyen időjárásban. Az orra külön gumivédelemmel van megerősítve. A nyelv és a húzóhurok megkönnyíti a fel- és levételt.
Védőcsizma Functional 28
Védőcsizma Functional 28
47.915Ft(bruttó)
Kézi gyártású csizma bevizsgált vágásvédelemmel. Különlegesen megerősített felsőrész az orr-résznél és megerősítéssel a talp körül. A hátul mélyre lenyúló fűzőrész, a száron lévő barázdák és egy új sarokborítás könnyen fel- és levehetővé teszi a csizmát. Pamutbélés. A talpra szegecsek szerelhetők.
Védőcsizma Light 24
Védőcsizma Light 24
26.173Ft(bruttó)
Súlya: 2,5 kg/pár. Megerősített orr-rész és jóváhagyott vágásvédelem. Kényelmes illeszkedés. Csúszásgátló talp, szegecsek számára előkészítve. Bokavédelem. A sarkon lévő barázdák könnyen levehetővé teszik. Jóváhagyva az EN 345 SB E és az EN 381-3 alapján, 2. kategória, 24 m/s.
Védőcsizma Light 28
Védőcsizma Light 28
47.915Ft(bruttó)
Kézi gyártású csizma bevizsgált vágásvédelemmel. Különlegesen megerősített felsőrész az orr-résznél és megerősítéssel a talp körül. A hátul mélyre lenyúló fűzőrész, a száron lévő barázdák és egy új sarokborítás könnyen fel- és levehetővé teszi a csizmát. Pamutbélés. A talpra szegecsek szerelhetők. Jóváhagyva azf EN 345 SB E, 381-3 alapján, 3. kategória, 28 m/s.
Védőcsizma vágásvédelemmel Techical 24
Védőcsizma vágásvédelemmel Techical 24
84.064Ft(bruttó)
Számos tevékenységhez használható csizma. Vízhatlan és lélegző SympatexŸ anyagból készült. A kényelem és a védelem érdekében a boka körül, a sarkán és a lábfejen puha betét van, az orrát acél betét védi. A csizma alsó része a talpból kiindulva gumivédelemmel van ellátva.
Zokni
Zokni
5.618Ft(bruttó)
Felszívja és elvezeti a nedvességet. 42% acril, 8% lycra, 30% poliamid és 20% gyapjú.
Megjelenítve 1-től 11-ig (összesen 11 termék)
 1 
Lábbelik