Megjelenítve 1-től 15-ig (összesen 15 termék)
 1 
Classic erdészeti sisak
Classic erdészeti sisak
12.793Ft(bruttó)
Teljesen felszerelt védősisak erdészeti és kertészeti munkákhoz, hatékony hatpontos műanyag felfüggesztéssel és egy kézzel állítható csúszó zárral. A felfüggesztés szíja is 3 fokozatban állítható a viselő igénye szerint. A hallásvédő ergonómikusan van kialakítva. A fémből készült hálós arcvédő jó védelmet és megfelelő látást biztosít
Erdészsisak Technical
Erdészsisak Technical
41.933Ft(bruttó)
Teljesen újjátervezett, robusztus, mégis könnyű sisak hallásvédővel. A sisak többféleképpen is állítható, az egyéni igényekhez való igazodás érdekében. Új, innovatív szellőzőrendszere kényelmes hőmérsékletet biztosít. Az arcvédő új kialakítása nagyobb védelmet nyújt az arcnak, fel- és lehajtott állapotban is tökéletes látást biztosít. Az FM rádiós hallásvédő igény esetén megvásárolható. Beépítésre került a fejlámpa rögzítésére szolgáló talp a sisakba.
Functional erdészeti sisak rádióval
Functional erdészeti sisak rádióval
88.948Ft(bruttó)
Olyan erdészeti dolgozók számára készült, akik a biztonság és az optimális ergonómia legjobb kombinációját keresik a mindennapi munkában. Az UltraVision arcvédő csupán 20 % fényt nyel el, ami tisztább látást eredményez és egy 6 pontos szíjjal rendelkezik a kényelem és a kisebb nyomás érdekében. Az ergonómiailag optimálisan kialakított hallásvédő megkönnyíti a hosszan tartó használatot. A sisakba szerelt fülvédővel és FM-rádióval is megvásárolható.
Hallásvédő
Hallásvédő
9.743Ft(bruttó)
Optimális kialakítású, hosszú használatra tervezett hallásvédő. A kialakítás lehetővé teszi a nyomás 20%-os állítását. Egyedülálló poliuretán betéttel készül, amely bőséges helyet ad a fülnek. Legjobb választás a kényelem és az egyedi beállítások tekintetében. Az arcvédők széles skálájával szerelhető fel.
Hallásvédő arcvédővel kertészeti munkákhoz
Hallásvédő arcvédővel kertészeti munkákhoz
11.440Ft(bruttó)
Könnyű szegélynyírási munkákhoz ajánlott. Széles fejpánt a biztonságért, a kényelmes illeszkedésért és a fejre nehezedő nyomás csökkentése érdekében. A hallásvédő ütésálló ABS műanyagból készül az arcvédő polikarbonátból.
Hallásvédő Perspex arcvédővel
Hallásvédő Perspex arcvédővel
18.541Ft(bruttó)
Védőeszköz fűnyíráshoz és egyéb munkákhoz. Az arcvédő és a fejpánt közötti tatkaróelem megakadályozza a fű, a forgács és az eső beesését. Felszereltsége az ábra szerinti. Az arcvédő külön is megvásárolható és illeszkedik a teljesen felszerelt védősisakhoz. Napellenzővel is felszerelhető.
Hallásvédő, Erdészsisak Functional, és Arborist sisak Technical
Hallásvédő, Erdészsisak Functional, és Arborist sisak Technical
11.229Ft(bruttó)
Kiegészítőként kapható hallásvédő, mely ráerősíthető az általunk gyártott sisakokra. A hallásvédő tartós és optimális ergonómiával készült. Egyedi poliuretánból készült belső része bőséges helyet biztosít a fül számára. Fenti tulajdonságai alapján a kényelem és egyéb szempontokból is kiváló választás. A hangszigetelés értéke a sisaktól függ.
Páramentes arcvédő
Páramentes arcvédő
9.675Ft(bruttó)
Új szemvédő polikarbonátból, belül páramentesítő kezeléssel. Karcolásálló külső rész. Functional erdészeti sisakhoz és fejpántos hallásvédőhöz.
Sisak nagy arcvédővel
Sisak nagy arcvédővel
17.868Ft(bruttó)
Sisak extra nagy UV szűrős arcvédővel, mely nem akadályoz a látásban és vízlepergető, ideális vágógép használatakor. A hallásvédő optimális ergonómiára és hosszantartó viseletre lett tervezve. Egyedülálló poliuretán betéttel, amely elegendő helyet hagy a fülnek. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően válik kényelmessé és az egyedi igényeknek megfelelővé.
Ultra Vision arcvédő
Ultra Vision arcvédő
6.692Ft(bruttó)
Az arcvédő 20% fényt nyel el az egész háló felületén, szemben az ez előtti hagyományos arcvédőkkel, amelyek a fény 30%-át nyelték el. Az új formának köszönhetően a víz kevésbé marad meg a hálóban és így nem deformálódik el. Functional, Classical erdészeti sisakhoz, Technical arborist sisakhoz hallásvédővel.
Védősisak Functional
Védősisak Functional
25.015Ft(bruttó)
A Functional típusú védősisak számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. Erdészek számára készült, akik napi munkájuk során figyelnek a biztonságra, és a kényelmes viseletet kedvelik. Kis nyomást gyakorol a fejre, a 6-pontos szíj kényelmet biztosít és az új UltraVision arcvédővel van felszerelve, mely a fény kis részét szűri csak ki, ezáltal jobb látást tesz lehetővé. A hallásvédő optimális kialakítású, hosszútávon is kényelmes a viselete.
Védőszemüveg, Clear X
Védőszemüveg, Clear X
6.593Ft(bruttó)
Védőszemüveg karcmentes színezetlen lencsével. A szemüvegkeret hosszabbítható és szögben állítható. Megfelel az EN 166, ANSI Z87+ szabványnak.
Védőszemüveg, Goggles
Védőszemüveg, Goggles
6.199Ft(bruttó)
Szemüveget viselők számára fejlesztették ki. Páramentesítő bevonatú lencsék és puha, párnázott belső rész jellemzi a nagyobb kényelem érdekében. Megfelel az EN 166 előírásoknak.
Védőszemüveg, Sun X
Védőszemüveg, Sun X
6.355Ft(bruttó)
Védőszemüveg karcmentes, szürkére színezett lencsével, UV-védelemmel. Napfényes időben is tökéletes látás. A szemüvegkeret hosszabbítható és szögben állítható. Megfelel az EN 166, ANSI Z87+ szabványnak.v
Védőszemüveg, Yellow X
Védőszemüveg, Yellow X
7.192Ft(bruttó)
Védőszemüveg karcmentes, sárgára színezett lencsével. Sötétebb időben is jobb látás. A szemüvegkeret hosszabbítható és szögben állítható. Megfelel az EN 166, ANSI Z87+ szabványnak.
Megjelenítve 1-től 15-ig (összesen 15 termék)
 1 
Fej és hallásvédők