Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 termék)
 1 
McCulloch GBV 325 Lombfúvó
McCulloch GBV 325 Lombfúvó
55.006Ft(bruttó)
Hatékony multi-funkciós lombfújó 320 km/órás levegőáramlási sebességgel - ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.
McCulloch GBV 345 Lombfúvó
McCulloch GBV 345 Lombfúvó
58.805Ft(bruttó)
Nagy teljesítményű, multi-funkciós lombfújó, 345 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.
Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 termék)
 1 
A McCulloch lombfújók/ -szívók különösen kényelmesek és hatékonyak, ha a levél, fűnyesedék, vagy szemét eltakarításáról van szó. Anti-vibrációs rendszer, szűkített végű fújócső, nagy kapacitású gyűjtőzsák és üzemanyag tartály, csak néhány a számos előnyös tulajdonságokból.