GARDENA fűszegélynyírók
GARDENA fűszegélynyírók
Ahová a fűnyíró nem jut el, ott színre lépnek a fűszegélynyírók
MCCULLOCH fűszegélynyírók
MCCULLOCH fűszegélynyírók
Egy McCulloch szegélynyíróval, vagy fűkaszával felszerelkezve még a hússütögetés előtt tökéletes formába hozhatod kerted. A számos ergonomikus tulajdonságnak köszönhetően hátad és vállaid is formában maradnak.
HUSQVARNA fűszegélynyírók
HUSQVARNA fűszegélynyírók
Amikor a gyep szegélyét kell lenyírni, ha nehezen elérhető helyeken kell megakadályozni azt, hogy a fű magasra nőljön, ha nagy területeket kell megtisztítani, vadszedret, csalánost vagy elburjánzott cserjést kell megzabolázni, az nemcsak időigényes, hanem igen nehéz emberi erővel végzett munka is lehet.Tisztítőfűrészeink, sövényvágóink és fűszegélynyíróink széles skálája áll rendelkezésre ahhoz, hogy a különféle kültéri munkálatok elvégzését segítse. Egy általános tulajdonsággal mindegyik rendelkezik: képesek megkönnyíteni az elvégzendő munkát és az eredmény lenyűgözőbb lesz. A készülékeink egyszerre erősek és könnyűek, könnyen kezelhetők, nagy termelékenységgel bírnak és a munka végeztével az eredmény nagyszerű. Így ha többet akar kihozni magából a munkára szánt idő alatt, ne keressen tovább: az Ön számára itt a Husqvarna!
HONDA fűszegélynyírók
HONDA fűszegélynyírók
A Honda fűkaszákat és szegélyvágót olyan feladatokra találták ki, melyeket egy fűnyíró már nem tud elvégezni. Óriási előnyük, hogy 360 fokos szögben lehet velük dolgozni, mindenhova odaférnek. Az egyedülálló M4-es minimotor megbízható, csendes, rendkívül környezetbarát és hatékony is.
FLYMO elektromos fűszegélynyírók
FLYMO elektromos fűszegélynyírók
Fűszegélynyíró