Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék)
 1 
HUSQVARNA 365 X-TORQ 18" láncfűrész
HUSQVARNA 365 X-TORQ 18" láncfűrész
234.900Ft(bruttó)
A Husqvarna 365, klasszikus, professzionális használatra ajánlott fűrésze. Ezt a típust a legnehezebb körülmények között dolgozó, professzionális felhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztettük ki. A kis súly és nagy teljesítmény, erőteljes motorral kombinálva sokféle feladat elvégzésére teszi alkalmassá. A beépített X-TORQ motor környezetbarát láncfűrészt eredményez, sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátása és az üzemanyag felhasználása.
Husqvarna 465 Rancher II
Husqvarna 465 Rancher II
213.200Ft(bruttó)
Robusztus univerzális fűrész, ideális igényes favágási munkák elvégzéséhez, ahol a teljesítmény és a hosszabb vezetőlemez fontos tényező. X-Torq® motorral szerelve, mely nagyobb nyomatékot biztosít alacsonyabb fordulatszám esetén is. A fűrésztest ergonomikusan tervezett a könnyű munkavégzés érdekében. További jellemzői AutoTune, Smart Start®, Air Injection, LowVib® és kombinált start/stop kapcsoló.
HUSQVARNA 545 láncfűrész
HUSQVARNA 545 láncfűrész
187.096Ft(bruttó)
A Husqvarna 545-öt igényes munkákhoz tervezték építőipari szakemberek és gazdálkodók számára. Forradalmian új gépkialakítását komoly teljesítménnyel ötvözték a hatékony működés érdekében. Egyedülálló X-TorqŸ motortechnológiánknak köszönhetően nagy erőt ad, amikor Önnek szüksége van rá, mindezt akár 20%-kal kevesebb üzemanyag-felhasználás és 75%-kal kevesebb károsanyag kibocsátás mellett.
HUSQVARNA 555 15" láncfűrész
HUSQVARNA 555 15" láncfűrész
246.900Ft(bruttó)
A Husqvarna 555 igényes munkákhoz tervezett fűrész építőipari szakmunkások és gazdálkodók számára. A fűrész látványos kialakítású és a hatékony működéshez bőséges erővel rendelkezik. Egyedülálló X-TorqŸ motortechnológiánk még nagyobb teljesítményt nyújt, amikor szükség van rá akár 20% -kal kevesebb üzemanyag-felhasználás és 75%-kal kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.
Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék)
 1 
Robusztus láncfűrész