Husqvarna Automower 450X robotfűnyíró
Husqvarna Automower 450X robotfűnyíró

Husqvarna Automower 450X robotfűnyíró

Termékkód: 967 85 30-10

A kínálat csúcsmodellje a robotfűnyírás piacvezető gyártójától. Elég okos ahhoz, hogy a nagy gyepfelületek és az összetett, bonyolult kertek kihívásainak – mint szűk átjárók, akadályok, durva felületek és akár 45%-os emelkedők – megfeleljen. GPS támogatású navigációval és számos tulajdonságával, mint például az Automower® Connect-el éri el a gyepfelület zöld, egészséges és tökéletesen lenyírt megjelenését intelligens módon Az Automower® Connect app segítségével Ön ellenőrzése alatt tarthatja készülékét, a képernyőre koppintva beavatkozhat, nyomon követheti működését a világ minden részéről.

1.199.900Ft (bruttó)
Megbízhatóság
Megbízhatóság
A robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.
Kitűnő vágási eredmény
Kitűnő vágási eredmény
A Husqvarna Automower® szabálytalan vágási mintájának köszönhetően egy tökéletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű megjelentést biztosít a pázsitnak. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A gyep teljesen mohamentes lesz.
GPS-navigáció
GPS-navigáció
A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
Automower® Connect
Automower® Connect
Automower® Connect segítségével okostelefonján keresztül irányíthatja robotfűnyíróját. Elindíthatja, leállíthatja, küldhet parkolási parancsot, ellenőrizheti, módosíthatja a beállításokat. Megkapja a riasztási üzeneteket is, követheti fűnyíróját lopás esetén – bárhol is tartózkodjon.
Időjárás időzítő
Időjárás időzítő
A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
Halk működésű
Halk működésű
Az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
Egyedülálló vágórendszer
Egyedülálló vágórendszer
A Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robosztus vágótárcsa rendszerre éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.
Automatikus feltöltés
Automatikus feltöltés
Amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.
 • PIN kód zár

  Az Automower® PIN kódos rendszerrel van felszerelve, ami megnöveli a fűnyíró védelmét.

 •  
 • Nincs károsanyag-kibocsátás

  Elektromos működtetésű, ezért az Automower® nem bocsát ki semmilyen károsanyagot.

 • Lopásgátló riasztó

  A lopásvédelmi riasztó maximális védelmet nyújt. A riasztót a tulajdonos igénye szerint aktiválhatja.

 •  
 • Vezérlőpanel

  A vezérlőpanel segítségével a fűnyíró személyre szabható, így megfelel a különböző kerteknek és követelményeknek is.

 • Időkapcsoló

  Ön dönti el, mikor működjön az Automower®. Nyírhat éjjel-nappal, a hét mind a 7 napján.

 •  
 • Alacsony energiafogyasztás

  A hatékony energiagazdálkodás alacsony energiafogyasztást jelent, az Automower® működtetése a hagyományos fűnyíró működési költségének töredékébe kerül.

 • Átjárók automatikus kezelése

  A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.

 •  
 • Időjárásálló

  Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

 • Direkt vágás (spot cutting)

  Speciális üzemmód gyors fűnyíráshoz egy behatárolt területen, ahol hosszabb a fű. Ez különösen hasznos olyan helyen például, ahol kertí bútorok álltak, de eltávolították azokat. Helyezze a robot fűnyírót a kívánt területre és válassza a direkt vágás (spot cuttitng) üzemmódot. A fűnyíró csigavonalban fogja lenyírni a füvet, és amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba.

 •  
 • Elektromos magasságállítás

  A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

 • Igényes füves területek nyírására

  A durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítnak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható.

 •  
 • Távoli objektum-észlelés

  Ultrahang technológiát használó beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.

 • Emelés- és borulás-érzékelők

  Ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

 •  
 • Három vezetőszál

  A három vezetőszál lecsökkenti a keresés idejét, még akkor is, ha a behatárolt terület igen nagy, bonyolult vagy több részre van osztva.