Husqvarna 536LiLX szegélynyíró (akku és töltő nélkül)
Husqvarna 536LiLX szegélynyíró (akku és töltő nélkül)

Husqvarna 536LiLX szegélynyíró (akku és töltő nélkül)

Termékkód: 967 32 68-11

Kis súlyú és nagy teljesítményű bozótvágó professzionális felhasználóknak. Tökéletes kertészek, tájépítészek és kivitelezők számára. Kiváló ergonómia és súlyelosztás, két irányban forgó damilfej és hosszú élettartamú, szénkefe nélküli motor jellemzi.

107.640Ft (bruttó)
Li-ion teljesítmény
Li-ion teljesítmény
A lítiumion-akkumulátor tartós és első osztályú teljesítményt biztosít.
savE™
savE™
Válassza a savE™ üzemmódot a maximális üzemidő kihasználás érdekében.
Két irányban forgó damilfej
Két irányban forgó damilfej
A fűkaszák damilfejének változtatható forgásirányával elérhető, hogy kevesebb fű maradjon a gyalogutakon.
Tap 'n Go damilfej
Tap 'n Go damilfej
Kétszálas vágórendszer Tap 'n Go gyors szálmeghosszabbítással
Hatékony szénkefe nélküli motor
Hatékony szénkefe nélküli motor
A saját fejlesztésű, speciális szénkefe nélküli motor 25%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos szénkefés motor. Ez azt jelenti, hogy a motor nyomatéka állandó, még akkor is mikor magas, vastag szálú vagy nyirkos füvet vág.
Intuitív billentyűzet
Intuitív billentyűzet
Az akkumulátoros gépeken kézre álló kezelőgombok találhatóak. Ezzel tudja egyszerűen beindítani és leállítani a gépeket. Rendelkeznek egy savE gombbal, amivel a maximális teljesítményt és üzemidőt szabályozhatja. A szegélynyírók rendelkeznek egy plusz gombbal, amivel a szegélynyírófej fordulási iránya szabályozható.
Az akkumulátor illik az összes akkumulátoros termékbe
Az akkumulátor illik az összes akkumulátoros termékbe
36V Li-ion akkumulátort megerőltető és tartós professzionális használatra tervezték. Minden akkumulátoros termékhez használható, így könnyen cserélheti ugyanazt az akkumulátort fűkaszában, lombfúvóban, láncfűrészben és sövényvágóban is, ezzel folytathatja megszakítás nélkül a munkát.
Maximális üzemidő
Maximális üzemidő
Válasszon a normál vagy a savE™ mód között, a körülményektől függően, a maximális erő vagy maximális üzemidő között. Mindenféle képpen, tökéletes lesz az eredmény.
  • Különösen könnyű és jól kiegyensúlyozott

    A gépek egy kompakt, szűkített szerkezettel rendelkeznek, továbbá elöl a fogantyú közel van a súlyponthoz. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően rendkívül könnyűek és jól kiegyensúlyozottak - lehetővé téve, hogy minden helyzetben könnyen kezelhetőek legyenek.

  •  
  • Csendes működés

    Az akkumulátoros gépek zajszintje akár 13dB(A) is alacsonyabb lehet, ami alacsonyabb mint a benzines gépeknél - ez egy hatalmas különbség. 3dB(A) csökkentés általában már a felére csökkentheti a zajszint érzetet. Így sokkal kényelmesebb a munka - és ezzel együtt lehetőség szerint, közterületeken is csendesebb a munkavégzés.

  • Alacsony fenntartási költség

    Nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektornikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.