HUSQVARNA LC 353V fűnyíró
HUSQVARNA LC 353V fűnyíró

HUSQVARNA LC 353V fűnyíró

Termékkód: 967 23 91-01

LC 353V fűnyíró kiváló minőségű fűnyírást végez az AFTech™ technológiának köszönhetően. A vágókés speciális kialakítása forgáskor felfelé irányuló légáramot hoz létre. Ez a légáram felemeli a fűszálakat, ezáltal lesz egyenletes a vágás. A légáram ezután a levágott nyesedéket továbbítja a kidobón keresztül a fűgyűjtőbe. Ez a folyamat rendkívül hatékonyan telíti meg a fűgyűjtőt, így hosszú ideig lehet megszakítás nélkül dolgozni. Az LC 353V hosszú évekre tervezett, tartós kialakítású gép. AutoWalk™ 2 funkciója ergonómikus és kényelmes sebességszabályzást tesz lehetővé.

205.260Ft (bruttó)

 

AFTech™
AFTech™
Az AFTech egy egyedülálló tervezés eredményeként jött létre, ahol a vágóasztal, a vágókések és a kidobónyílás optimális levegőáramlással rendelkezik. Ez minden vágási módban optimális vágást tesz lehetővé. Fűgyűjtés üzemmódban segít optimális szintre feltölteni a fűgyűjtőt, így kevesebb ürítésre van szükség.
AutoWalk™ 2
AutoWalk™ 2
A kétkezes sebességvezérlésnek köszönhetően mindegy, hogy jobb vagy bal kézzel szeretné fokozatmentesen szabályozni a sebességet. Ez ergonómikus használatot biztosít és megkönnyíti a fűnyírást a sövények és különböző akadályok körül, mert ha az egyik kezével elengedi a kart, a másik kezével még folytathatja a munkát.
Robusztus tervezés
Robusztus tervezés
A vágóasztal egy darabban érkezik a présüzemből, ami azt jelenti, hogy nincsenek hegesztett alkatrészek. Ez nagy torziós merevséget, pontosságot és strapabíróságot jelent a működés során.
Központi vágási magasságállítás
Központi vágási magasságállítás
A vágási magasság gyors és könnyű beállítása. Egy kar szabályozza a teljes vágóasztalt.
BioClip® készlet kiegészítőként megvásárolható
BioClip® készlet kiegészítőként megvásárolható
A fűnyíró átalakítható BioClip® (mulcsozó) fűnyíróvá, ami azt jelenti, hogy a fűnyesedéket apró darabokra vágja, melyek gyorsan elbomlanak és természetes trágyával gazdagítják a talajt.
Fogantyú magasság állítás
Fogantyú magasság állítás
A fogantyú magasságának két helyzete van a nagyobb felhasználói komfort érdekében.
Összecsukató fogantyú
Összecsukató fogantyú
A könnyű tárolhatóság és szállítás érdekében. Amikor a fogantyút lehajtott helyzetben rögzítik, a gépet vízszintesen fel lehet emelni és szállítani is lehet a fogantyú segítségével.
Erős mintázatú kerekek
Erős mintázatú kerekek
Kiváló tapadást biztosít a kerekek és a talaj között, ugyanakkor nem hagy nyomot a fűben.
 • Változtatható menetsebesség

  A szükségletektől és a pázsit állapotától függően a haladási sebesség könnyen beállítható.

 • Könnyen indítható B&S DOV motor

  Erőteljes és simán futó Briggs & Stratton DOV motor ReadyStart rendszerrel felszerelve, aminek segítségével nincs szükség a manuális indításra vagy fojtásra.

 • Duplán golyóscsapágyozott kerekek

  Még több éves használat után is sima futást biztosít és minimalizálja a holtjátékot.

 • Könnyen üríthető fűgyűjtő

  Az ergonomikusan tervezett fűgyűjtő szilárd és kompakt. A fűnyírón magasan van elhelyezve, így könnyen levehető és visszahelyezhető. A fűgyűjtőnek nagy szája van és egy fogantyú található a hátoldalán, így könnyen kiüríthető.

 • Lefelé írányított szellőzőrések

  A lefelé irányuló ventilátorok a zajt és a port a felhasználótól elfújják, agy még kényelmesebb munkakörnyezetet alakítanak ki.

 • Cinkbevonatú acél vágóasztal

  Az acélból készült vágóasztalt galvanizálált cink bevonattal látják el, ami nagy strapabíróságot kölcsönöz. Porfestett is a nagyobb korrózióállóság és hosszabb élettartam érdekében.

 • Rozsdamentes acél ütköző

  A strapabíró rozsdamentes acél ütköző védi a fűnyíró elejét.

 • Szerviz nyílás

  Távolítsa el a szerviznyílás fedelét a váltó és a hátsó tengely megtisztításához. Vízzel is megtisztítható, de ne feledje el levenni az akkumulátort az elektromos indítású modelleken mielőtt víz érné.

 • Víztömlő csatlakozó

  A vágóasztal tisztítására alkalmas. Csatlakoztassa a tömlőt, nyissa meg a vízcsapot és indítsa el a motort. Az optimális eredmény érdekében közvetlenül a használat után tisztítsa meg a fűnyírót.

 • Biztonságos fogantyú

  A fűnyíró biztonsági kapcsolóval van felszerelve, ami azonnal megállítja a késeket és a motort, ha a felhasználó elengedi a gépet.