Hótoló
Hótoló

Hótoló

Termékkód: 967 16 91-01

Különösen a kemény teleken, ha nagyobb területekről kell eltakarítani a havat, gyors segítséget nyújt a GARDENA hótoló. A kényelmes, 70 cm-es munkaszélességgel egyszerre nagy mennyiségű hó tolható. A háromfokozatú, teleszkópos nyél egyedileg állítható a testmagassághoz (kb. 30 cm). A fogófelület hőszigetelő, bőrbarát anyaggal van bevonva. A nyél kb. felénél elhelyezkedő plusz fogantyú segítségével az összegyűjtött hó kényelmesen lebillenthető. A hótoló hátsó szegélyén kialakított taposófelület és az alumínium rúd stabilitást biztosít. A taposófelület lehetővé teszi, hogy lábbal is segítse a hótoló nagyobb tömegű, mélyebb hóba történő behatolását. Az éle hosszú élettartamú, cink bevonatú acélból készült. Ami mégis a legjobb, a hótoló villámgyorsan és helytakarékosan elrakható, amikor már nincs rá szükség. A nyél néhány mozdulattal, szerszám nélkül levehető, és a lapáttest alá behelyezhető. 25 év garancia.

29.889Ft (bruttó)

 

 • A testmagasságtól függően egyedileg beállítható

  A testmagasságtól függően egyedileg beállítható

  A hó eltakarítása

  kényelmesebb, ha a hótoló fogantyúja a testmagasságnak megfelelő. A háromfokozatú teleszkópos nyél egyedileg beállítható (kb. 30 cm)

 • Helytakarékos tárolás

  Helytakarékos tárolás

  A nagyból kicsi lesz: csak egy pár mozdulat, szerszám nélkül és a fogantyú levehető és a lapát alá rakható. Így helytakarékosan tárolható, amikor nincs már szükség hótolóra.

   

 • A hó egyszerű eltakarításához

  A hó egyszerű eltakarításához

  A hó kényelmesen billenthető a plusz fogantyú segítségével.

   

 • Robusztus futófelület a nagyobb hatékonyságért

  Robusztus futófelület a nagyobb hatékonyságért

  A lábával is segíthet nagyobb hókupac eltolásakor. A kialakított taposófelület lehetővé teszi a nagyobb tömegű, mély hóba történő behatolást. A megerősített hátsó rész, és a plusz alumínium fogantyú megkönnyíti a munkát.

   

 • 25 év garancia

  25 év garancia

  A 25 év garancia a kiváló minőség biztosítéka.