Megjelenítve 1-től 9-ig (összesen 9 termék)
 1 
HUSQVARNA LC 247SP
HUSQVARNA LC 247SP
159.017Ft(bruttó)
Önjáró fűnyíró automata szívatóval, hogy még könnyebb legyen a használata. Ezt a kompozit anyagból készült vázra épített, kényelmes fűnyírót kiváló vágási teljesítmény jellemzi. A hagyományos fűnyírás és a modern anyagok, dizájn és technológia által nyújtott előnyök kombinációja.
HUSQVARNA LC 353V fűnyíró
HUSQVARNA LC 353V fűnyíró
205.260Ft(bruttó)
LC 353V fűnyíró kiváló minőségű fűnyírást végez az AFTech™ technológiának köszönhetően. A vágókés speciális kialakítása forgáskor felfelé irányuló légáramot hoz létre. Ez a légáram felemeli a fűszálakat, ezáltal lesz egyenletes a vágás. A légáram ezután a levágott nyesedéket továbbítja a kidobón keresztül a fűgyűjtőbe. Ez a folyamat rendkívül hatékonyan telíti meg a fűgyűjtőt, így hosszú ideig lehet megszakítás nélkül dolgozni. Az LC 353V hosszú évekre tervezett, tartós kialakítású gép. AutoWalk™ 2 funkciója ergonómikus és kényelmes sebességszabályzást tesz lehetővé.
HUSQVARNA LC 356 AWD fűnyíró
HUSQVARNA LC 356 AWD fűnyíró
258.300Ft(bruttó)
Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró a piacon egyedülálló négykerék meghajtással. Nagyobb méretű, kertekhez ajánljuk, meredekebb emelkedőkre vagy ritkábban nyírt gyepre, magasabbra nőtt fűre. Az AWD rendszer számára a hegyes területek és a vizesárkok sem jelentenek akadályt. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették, innovatív AutoWalk™ 2 meghajtórendszerrel és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Az LC 56-széria gépei három féle vágási módot kínálnak.
HUSQVARNA LC 356 V fűnyíró
HUSQVARNA LC 356 V fűnyíró
190.800Ft(bruttó)
Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekhez. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Könnyen és kényelmesen tolható az innovatív TwinControl vágórendszernek köszönhetően. Az LC 356-széria gépei három féle vágási módot kínálnak.
HUSQVARNA LC 53 E fűnyíró
HUSQVARNA LC 53 E fűnyíró
222.395Ft(bruttó)
Ez a fűnyíró a kényelem és a tökéletes fűnyírás kombinációját kínálja, egyedülálló 3-in-1 vágórendszerrel, választhat fűgyűjtést, BioClip® (mulcsozást) vagy hátsó kidobást. Robusztus cinkezett acél alvázra épült a tartós és hosszú élettartam érdekében. A változtatható sebesség funkció lehetővé teszi a sebesség beállítását a felhasználó igényeinek valamint a fű állapotának megfelelően. Könnyen használható fűgyűjtővel van felszerelve és összecsukható tolókarral, mely egyszerűsíti a tárolást és a szállítást.
Husqvarna LC141C
Husqvarna LC141C
79.900Ft(bruttó)
Könnyen indítható, egyszerűen használható és gyakorlatilag karbantartás-mentes fűnyíró – ideális közepes méretű kertek és kisebb, bonyolultabb területek fűnyírásához. Rendkívül jól irányítható, ergonomikusan kialakított markolattal és csendes motorral, közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Nagyméretű, 50 literes gyűjtőzsák és központi magasságállító felel a rendezett, profi munkáért.
Husqvarna LC253S fűnyíró
Husqvarna LC253S fűnyíró
173.159Ft(bruttó)
Minőségi, egyszerűen használható, önjáró fűnyíró közepes méretű kertekbe. Még kisebb súly a tartós, korrózióálló, kompozit alváznak és alumínium kerekeknek köszönhetően; erős, megbízható motor és gumiabroncsok gondoskodnak a megnövelt teljesítményről és irányíthatóságról. Ergonomikus és könnyen összehajtható tolókeret, kényelmes, egy karral, egyszerűen beállítható vágásmagasság, hogy a fűnyírás mindig könnyű munka legyen. A gyűjtőkés kevesebb nyesedéket hagy a gyepen, amely rendezett és profi látványt nyújt.
Husqvarna LC353VI fűnyíró
Husqvarna LC353VI fűnyíró
237.876Ft(bruttó)
Az LC 353VI fűnyíró fantasztikus fűnyírást végez és gyönyörűen nyírt pázsitot eredményez az AFTech™ technológiának köszönhetően: a kések forgás közben felfelé irányuló légáramlatot hoznak létre. Ez a légáramlat a fűnyesedéket a kidobón keresztül a fűgyűjtőbe szállítja. Ez a folyamat a fűgyűjtőt rendkívül hatékonyan tölti fel, lehetővé téve, hogy Ön hosszú időn keresztül megszakítás nélkül dolgozzon. Az LC 353VI erős kialakítású, hosszú évekig tart. AutoWalk™ 2, ergonomikus és kényelmes sebességszabályzás jellemzi.
HUSQVARNA W 53CS fűnyíró
HUSQVARNA W 53CS fűnyíró
383.540Ft(bruttó)
A W 53CS típusú 53 cm vágási szélességű, önjáró fűnyírót üzleti célú használatra tervezték. Jellemzői közé tartozik az erős öntött alumíniumból készült vágóasztal, az ergonómikusan kialakított komfort tolókar és a rendkívül erőteljes Kawasaki OHV motor. A 9”-os alumínium kerekek, természetes gumiból készült abronccsal és a dupla csapágyazás kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot garantál. A meghajtó rendszer három menetfokozatú, belső kúpos kuplunggal a jó működés érdekében. A nagy térfogatú fűgyűjtő jól kiegyensúlyozott fogantyúval van ellátva, mellyel a le- és visszahelyezés nagyon egyszerűen megoldható. Igény esetén rendelhető hozzá mulcsozó (BioClip®) dugó és terelőlap a fű oldalsó kidobásához. A W 53-as sorozat modelljei mind vállalkozóknak készültek, üzleti célú felhasználásra, strapabíró, tartós kialakítás jellemzi őket.
Megjelenítve 1-től 9-ig (összesen 9 termék)
 1 
Önjáró fűnyíró