Gardena kesztyű kerti szerszámokhoz
Gardena kesztyű kerti szerszámokhoz

Gardena kesztyű kerti szerszámokhoz

Termékkód: 966 80 70-01

A GARDENA kerti szárszámokhoz tervezett kesztyűjével biztonságosan tud dolgozni a szerszámokkal. A szerszámok erős, csúszásmentes tartása az innovatív ujjbegyekkel biztosított. A tenyér rész ütéscsillapító párnái kényelmes munkát garantálnak – főleg a mechanikus és motor meghajtású szerszámok munka közbeni visszaütéseinek csillapítása a lényeg. A speciálisan kialakított hüvelykujj résznek köszönhetően a kesztyű tökéletesen illeszkedik, hosszabb az élettartalma és biztonságosabban lehet vele fogni. Különösen, amikor pl. fejszével, sövénynyíróval, vagy ágvágóval dolgozik. Az egész kesztyű speciális, légáteresztő anyagból készült, mely megelőzi, hogy a kesztyűbe izzadjon a keze. Ha ezen felül megizzadna a munka közben, a kézfej résszel az izzadság letörölhető. A robusztus mandzsetta állítható, és véd a sérülésektől, szennyeződésektől.

5.991Ft (bruttó)
 • Károsanyag-mentes alapanyagok

  Károsanyag-

  mentes

  alapanyagok

  A GARDENA minőség egyet

  jelent a károsanyag-mentes alapanyagokkal.

  Minden alapanyag kellemes viseletet és hosszú

  élettartamot garantál.

 • Modern, attraktív megjelenés

  Modern, attraktív megjelenés

  A kerti szerszámokhoz való kesztyűkkel nem csak dolgozni jó, de megjelenésükben is vonzóak. A struktúra, forma és a színek tökéletes összhangban vannak.

   

 • Nagyfokú biztonság

  Nagyfokú biztonság

  A csúszásmentes ujjbegy részek a szerszámok biztonságos és erős tartását biztosítják. A robusztus és állítható mandzsetta további védelmet nyújt a csuklónak.

   

 • További előnyös tulajdonságok

  További előnyös tulajdonságok

  A kézfej részre varrt az izzadság-törlő nagy segítség a fáradságos munka közben.

   

 • Optimális viselési kényelem, nagyfokú biztonság

  Optimális viselési kényelem, nagyfokú biztonság

  A kesztyű tenyér részén található ütéscsillapító párnák, a megerősített és robusztus ujjbegy rész védelme, és a csúszásmentes tenyér rész garantálja, hogy biztonságosan tartsa a szerszámokat, a légáteresztő anyagok pedig a viselési kényelmet garantálják.