Gardena Kerti kesztyű
Gardena Kerti kesztyű

Gardena Kerti kesztyű

Termékkód: 966 80 61-01

A GARDENA kerti kesztyűk minden kerti munkához praktikusak. Számos kerti- és növényápolási munka közben védi kezét, mint pl. ültetés, átültetés, de ideális gereblyézéshez, vagy sepréshez is. A robusztus kerti kesztyűk csúszásmentes bevonattal ellátott tenyér felülete segít stabilan fogni pl. a cserepeket vagy szerszámokat. A speciális ujjbegy-kialakításnak köszönhetően könnyű a tapintás. A lélegző és kopásálló pamut anyag lehetővé teszi, hogy munka közben száraz maradjon a tenyere. A kesztyű optimális illeszkedése, és a speciális hüvelykujj-kialakítás további kényelmes viseletet jelent, garantálja a könnyű viseletet, és hosszú élettartamot biztosít.

1.990Ft (bruttó)
 • Károsanyag-mentes alapanyagok

  Károsanyag-

  mentes

  alapanyagok

  A GARDENA minőség egyet

  jelent a károsanyag-mentes alapanyagokkal.

  Minden alapanyag kellemes viseletet és hosszú

  élettartamot garantál.

 • Meggyőző funkcionalitás

  Meggyőző funkcionalitás

  A tenyér felületén található csúszásmentes bevonatnak köszönhetően biztosan foghatja a cserepeket, szerszámokat.

   

 • Optimális viselési kényelem

  Optimális viselési kényelem

  Amikor a kemény munka és verejték találkozik a kényelmes viselettel szemben támasztott igénnyel, a GARDENA garantálja a tartós, légáteresztő anyagminőséget, és a tökéletesen eldolgozott ujjbegy részeket a tökéletes illeszkedés érdekében.

   

 • Modern, attraktív megjelenés

  Modern, attraktív megjelenés

  A kerti kesztyűkkel nem csak dolgozni jó, de megjelenésükben is vonzóak. A struktúra, forma és a színek tökéletes összhangban vannak.

   

 • Optimális illeszkedés

  Optimális illeszkedés

  Tökéletesen eldolgozott ujjbegy részek, a speciális anyagválasztás és az prémium minőségben kialakított hüvelykujj rész tökéletes illeszkedést biztosít.