Megjelenítve 1-től 9-ig (összesen 9 termék)
 1 
HUSQVARNA 128 R fűkasza
HUSQVARNA 128 R fűkasza
108.900Ft(bruttó)
Rendkívül könnyű, otthoni felhaszálásra ideális fűkasza. Üzemanyag-szivattyúval és Smart Start®tal felszerelve a könnyebb indítás érdekében. Félautomata damilfejjel és vágókéssel.
HUSQVARNA 135R fűkasza
HUSQVARNA 135R fűkasza
137.900Ft(bruttó)
Ez a sokoldalú bozótvágó tökéletesen megfelel kerttulajdonosok részére. A Smart StartŸ indító rendszere és az üzemanyag szivattyú segítségével könnyen beindítható. Az X-TorqŸ motor hatékony munkavégzést és megfelelő üzemanyag fogyasztást biztosít. Dupla hevederrel, könnyen tölthető félautomata vágófejjel és késtárcsával felszerelt.
HUSQVARNA 345 FR (343 FR) fűkasza
HUSQVARNA 345 FR (343 FR) fűkasza
304.777Ft(bruttó)
Az új, 345 FR (343 FR) professzionális bozótvágónkat ergonómikusnak és hatékonynak tervezték, mely szükséges a hosszú műszakok során. Fűrészlappal, tartócsészével ellátott fűnyírókéssel és damilfejjel felszerelve. Tökéletes választás garzdálkodók és önkormányzatok számára egyaránt, mivel az optimális ergonómikus megoldások és segítik a hatékonyságot a hosszú munkaórák alatt. Alacsony vibráció a hatékony rezgéscsillapító rendszernek, a LowVib®-nek köszönhetően.
HUSQVARNA 525 RX fűkasza
HUSQVARNA 525 RX fűkasza
134.900Ft(bruttó)
Rendkívül könnyű, mégis erőteljes és kényelmes fűkasza. Keményen elbánik a fűvel és más aljnövényzettel, kíméletes a felhasználóhoz.
HUSQVARNA 543 RS (143 R-II) fűkasza
HUSQVARNA 543 RS (143 R-II) fűkasza
192.370Ft(bruttó)
Az 543 RS (143 R-II ) típus nehéz körülmények közötti munkákra lett kifejlesztve. A fogantyúja asszimetrikusan lett kialakítva a jobb munkapozíció miatt. Dupla hevederrel szállítva.
HUSQVARNA 545 FX tisztítófűrész
HUSQVARNA 545 FX tisztítófűrész
357.900Ft(bruttó)
Rendkívül könnyen működtethető erdészeti tisztítófűrész, nagy teljesítményű és egyedülállóan ergonómikus kialakítású, ezért egész napos használathoz ajánljuk. Az optimalizált erőátvitel és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű növényzetben. Könnyen indítható, és felgyorsuló X-torqŸ motor gazdaságos üzemanyag-fogyasztással és csekély károsanyag kibocsátással. Nagyon alacsony vibráció a motor, a szár és a vágóberendezés rezgéscsillapításának köszönhetően. Könnyű indítás a Smart StartŸ-tal. Balance XT hevederrel szállítva.
HUSQVARNA 553 RS fűkasza
HUSQVARNA 553 RS fűkasza
228.900Ft(bruttó)
Husqvarna 553 RS egy masszív bozótvágó, kemény használatra tervezve. Aszimmetrikus fogantyú a jobb, kényelmesebb munkavégzésért. Tartozék dupla heveder.
HUSQVARNA 555 FX tisztítófűrész
HUSQVARNA 555 FX tisztítófűrész
402.798Ft(bruttó)
A Husqvarna 555Fx egy nagyon erőteljes tisztítófűrész, amit kemény körülmények közötti használatra, egész napos munkára terveztek. Az erős X-TorqŸ motor könnyen gyorsul és gazdaságos az üzemanyag fogyasztás. A rövid tengely és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű erdőben. Nagyon alacsony vibráció a LowVibŸ rendszernek köszönhetően. Balance XT hevederrel szállítva.
HUSQVARNA 555 RXT fűkasza
HUSQVARNA 555 RXT fűkasza
365.900Ft(bruttó)
A Husqvarna 555RXT nagyon erőteljes bozótvágó, nehéz körülmények közötti, egész napos munkavégzésre tervezték. Az X-TorqŸ motor nagy erőt, gyors felpörgést és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. Hosszú szár és 35 fokban álló szöghajtás egyszerűsíti a munkavégzést. A csekély rezgés a LowVib® rezgéscsökkentő rendszernek köszönhető. Balance XT hevederrel szállítjuk.
Megjelenítve 1-től 9-ig (összesen 9 termék)
 1 
Amikor a gyep szegélyét kell lenyírni, ha nehezen elérhető helyeken kell megakadályozni azt, hogy a fű magasra nőljön, ha nagy területeket kell megtisztítani, vadszedret, csalánost vagy elburjánzott cserjést kell megzabolázni, az nemcsak időigényes, hanem igen nehéz emberi erővel végzett munka is lehet.Tisztítőfűrészeink, sövényvágóink és fűszegélynyíróink széles skálája áll rendelkezésre ahhoz, hogy a különféle kültéri munkálatok elvégzését segítse. Egy általános tulajdonsággal mindegyik rendelkezik: képesek megkönnyíteni az elvégzendő munkát és az eredmény lenyűgözőbb lesz. A készülékeink egyszerre erősek és könnyűek, könnyen kezelhetők, nagy termelékenységgel bírnak és a munka végeztével az eredmény nagyszerű. Így ha többet akar kihozni magából a munkára szánt idő alatt, ne keressen tovább: az Ön számára itt a Husqvarna!