Comfort teleszkópos ágvágó olló 650 BT
Comfort teleszkópos ágvágó olló 650 BT

Comfort teleszkópos ágvágó olló 650 BT

Termékkód: 967 25 21-01

A számos díjat nyert GARDENA Comfort 650 BT kétélű teleszkópos ágvágó olló meghosszabbítható teleszkópos nyéllel rendelkezik, így az olló hossza 650 és 900 mm között állítható. Az eszközt könnyedén állíthatja a kívánt hosszúságra, illetve a nyél meghosszabbításával az erőkart is megnövelheti. A teleszkópos ágvágó olló ideálisan használható zöld ágak nyírásához 42 mm-es átmérőig. A speciálisan kialakított késforma az ágat a kés optimális nyírószakaszán tartja, lehetővé téve a rendkívül könnyű, roncsolásmentes vágást. A legmodernebb anyagokból készülő Comfort 650 BT teleszkópos ágvágó olló precíziós élezésű, tapadásmentes kése könnyű metszést és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A dupla nyélvégek nagyobb kényelmet biztosítanak, és kímélik a csuklót. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes munkavégzést és biztonságos fogást biztosít. A GARDENA a termékre 25 év garanciát ad.

16.990Ft (bruttó)
 • Precíz ágvágás – magasan a felhasználó feje fölött

  Precíz ágvágás – magasan a felhasználó feje

  fölött

  A teleszkópos ágvágó olló

  25 cm-rel meghosszabbítható. Ezzel magasabban

  elhelyezkedő ágak is elérhetők

  és precízen levághatók.

 • Kényelem és biztonság

  Kényelem és biztonság

  Az erős vágókarok, az ergonómikus, behajló végű fogantyúk, valamint a mutatóujj számára kialakított mélyedés segítségével könnyen kezelhető, és biztonságos a munkavégzés.

   

 • Kíméli a csuklót

  Kíméli a csuklót

  Új markolatvégű ütközőrendszer és nagy, egyoldalas ütéscsillapítók védik a csuklót.

   

 • Könnyű vágás - messziről

  Könnyű vágás - messziről

  A speciális késkialakítás megtartja a vágandó anyagot, nem csúszik ki belőle, így könnyen elvágható. Mindez a legmodernebb anyagoknak, a precíz élezésnek, és a kések tapadásgátló bevonatának is köszönhető.

   

 • 25 év garancia

  25 év garancia

  A legmodernebb anyagokból készülő Comfort teleszkópos ágvágó ollóra 25 év garanciát adunk.