Classic tömlőkocsi 60HG készlet
Classic tömlőkocsi 60HG készlet

Classic tömlőkocsi 60HG készlet

Termékkód: 966 62 09-01

A használatra kész Classic 60 HG tömlőskocsikészlet tartalmaz egy 20 méter hosszú 13 mm-es (1/2") Classic tömlőt és minden szükséges Original GARDENA System rendszerelemet: három tömlőelemet, két csapelemet, egy vízmegállítót, egy adaptert, és egy szabályozható locsolót. Így mindene meglesz, ami a csaptól a tömlőig, onnan pedig a locsolóig való csatlakoztatáshoz szükséges. A tömlőtartó feletti tömlővezetőnek köszönhetően a tömlő felcsévélése egyenletesen, rendezetten történik. Így nem kell kézzel segíteni a felcsévélést, vagyis tisztán tarthatja a kezét. A tömlőskocsi stabilitását speciális kialakítású támasztóláb biztosítja. A kocsit így nem könnyű felborítani, például a tömlő húzásakor. Elődjéhez képest ez a tömlőskocsi 30%-kal nagyobb stabilitást kínál. Kialakításának köszönhetően a kocsi tolókarja bármely testmagassághoz optimálisan hozzáigazítható. A tömlőskocsi kényelmesen húzható a kertben. A helytakarékos tárolás érdekében a tekerőkar lehajtható. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor. A beépített utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor. A szögben álló tömlőcsatlakozónak köszönhetően a tömlő nem törik meg, így mindig garantált a teljes vízátfolyás. A bordázott kerekek könnyű, problémamentes tolást tesznek lehetővé. Ha pedig nagyobb vízátfolyásra van szüksége: A GARDENA Classic 60 HG tömlőskocsi a Profi rendszerű csapelem segítségével átszerelhető GARDENA Profi rendszerre. Problémamentes, kényelmes öntözéshez.

31.990Ft (bruttó)
 • Kényelmes tömlővezetés

  Kényelmes tömlővezetés

  Különösen praktikus a tömlődob felett elhelyezett tömlővezető. Csak tekernie kell a kart, és a tömlő egyenletes rétegekben csévélődik fel a dobra.

   

 • Nagy stabilitás

  Nagy stabilitás

  A speciális kialakítású támasztóláb fokozott stabilitást biztosít a tömlőskocsinak. Ez megkönnyíti az öntözést, mivel a kocsi nem borul fel a tömlő meghúzásakor.

   

 • Kényelmesen húzható

  Kényelmesen húzható

  A tömlőskocsi nagyon könnyen húzható. A tolókar magassága hozzáigazítható a testmagassághoz.

   

 • A tömlő nem törik meg

  A tömlő nem törik meg

  Mivel a tömlődob belsejében szögben álló tömlőcsatlakozó található, a tömlő nem törik meg, a víz mindig akadálytalanul folyhat