Classic házi vízmű 3000/4 eco
Classic házi vízmű 3000/4 eco

Classic házi vízmű 3000/4 eco

Termékkód: 967 24 59-01

A 650 W teljesítményű és 2800 l/h maximális szállítási mennyiségre képes GARDENA Classic 3000/4 eco házi vízmű használatával energiát takarít meg könnyedén. Szállíthat vele a házba vagy a kertbe esővizet, például esővíz gyűjtő hordóból, kútból vagy ciszternából teljesen automatikusan. Használhatja a házi vízművel szállított vizet WC öblítésre, mosógéphez vagy a kert öntözéséhez. A házi vízmű a vízigénytől függően automatikusan ki- és bekapcsol, rendkívül költségtakarékosan működik. A fokozatmentesen beállítható eko mód használatával akár 15 % energia takarítható meg a normál működéshez viszonyítva. Kíméli a pénztárcáját és a környezetet egyaránt. A szivattyú felmelegedése esetén, ha elfogy a szállítandó víz, az automatikus biztonsági kapcsoló kikapcsolja, megvédve ezzel a szivattyút a túlmelegedéstől. Kényelmes a nagy térfogatú, 24 literes víztartály, mely 5 évig nem igényel karbantartást. Ez idő alatt nem kell cserélni a gumiballont és nem kell újratölteni levegővel. A GARDENA Classic házi vízmű előszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút a szennyeződésektől, homoktól, valamint visszafolyás-gátlóval, ami a könnyű működést garantálja. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését a könnyű és problémamentes üzembe helyezéshez. Az önfelszívás optimalizált a kézi beállítású visszacsapó szeleppel. Ezen túlmenően a túlmelegedés ellen védő kapcsoló folyamatosan ellenőrzi a karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor hibátlan működését. A fagyok beállta előtt a szivattyú a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető. A házi vízmű kialakításán végzett mérnöki munka meggyőző; a szivattyú kiváló minőségű alapanyagai és a kompakt, helytakarékos dizájn. A nyomásmérő és a nyomáskapcsoló helytakarékos módon, áttekinthető elrendezésben került beépítésre.

58.890Ft (bruttó)

 

 • Automata biztonsági kapcsoló

  Automata biztonsági kapcsoló

   

  Nem károsodik, ha a szivattyú túlmelegszik.

   

 • A tartály 5 évig nem igényel karbantartást

  A tartály 5 évig nem igényel karbantartást

   

  Nem kell cserélni a gumiballont és nem kell újratölteni levegővel.

   

 • Könnyű, gyors üzembe helyezés

  Könnyű, gyors üzembe helyezés

  Az előszűrő és a visszafolyás-gátló már szériaszerűen, mint speciális tulajdonságok beépítésre kerültek. Megbízható, intelligens technológia, mely költséget takarít meg, és még jobban megkönnyíti az üzembehelyezést.

   

 • Kompakt és helytakarékos

  Kompakt és helytakarékos

  A nyomásmérő és a nyomáskapcsoló helytakarékos módon került beépítésre. Ezáltal a házi vízmű compact kialakítást nyert, kis helyet  igényelve ezzel a beüzemelés helyén.